TSR maatregelen Coronavirus COVID-19
1-6-2020 (12-03-2020 20:00 uur, update 15-03-2020, update-2 02-04-2020, update-3 1-6-2020)

Nieuwe Exposities van TSR-leden

In De Brinkhof in Norg exposeert van 9 juni tot 9 juli de TSR Dinsdagmorgen-groep met hun 3 panorama's, bestaande uit resp. 10, 6 en 8 schilderijen.
In het Trefpunt Scheepstra exposeert Angela Sandker met haar pastelkrijt werken. I.v.m. de sluiting van het Trefpunt vanwege corona wordt deze tentoonstelling met 3 maanden verlengd.
De exposities van Gerda Rademaker in Op de Helte en Hugo de Groot in de Doopsgezinde Kerk blijven i.v.m. corona voorlopig hangen. Zie ook Exposities.

Herstart van de lessen na de zomervakantie

Het bestuur heeft de afgelopen tijd enerzijds nauwlettend de overheidsinformatie over de Corona-richtlijnen gevolgd. En anderzijds signalen vanuit de leden gekregen dat men het gezamenlijke schilderen erg mist. Wij zijn ons hiervan zeker bewust, maar voelen ook onze verantwoordelijkheid naar onze leden, mede omdat een groot deel van de leden tot de Corona-risicogroep behoort.

Samen met docenten zal het atelier de komende tijd zo worden aangepast qua opstelling, looproutes en hygiƫnevoorschriften dat we veilig kunnen werken. We zullen daarbij voldoen aan de richtlijnen en protocollen die voor de amateur cultuursector zijn opgesteld.

De verwachting is dat we in de week van 1 september weer aan de slag kunnen.

Wij houden u van de voortgang op de hoogte.


Jeugdgroep

I.v.m. Corona COVID-19 is het TSR Atelier momenteel gesloten.
De Jeugdgroep start naar verwachting weer op vrijdag 4 september a.s.


LET OP: OP DIT MOMENT IS DE JEUGDGROEP VOL!
Heb je interesse dan kan je eventueel op de wachtlijst komen te staan.
Voor meer informatie ga naar de pagina Jeugdgroep .

Jeugd schildert